ZF 24

Administraţia prezidenţială: Răspundem apelului Ziarului Financiar şi publicăm numele angajaţilor, funcţiile şi veniturile. Preşedintele României, cel mai puternic om din ţară, câştigă 6.706 lei pe lună

Autor: Adelina Mihai

25.02.2014, 19:01 27849

Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al preşedintelui României, a anunţat astăzi Ziarul Financiar că Administraţia Prezidenţială a decis să răspundă apelului ZF la transparenţă.

ZF a scris astăzi un articol prin care a cerut publicarea, de către fiecare instituţie publică, a listei de angajaţi, cu numele, funcţia, veniturile nete şi CV-urile acestora.

“Noi vrem să fim prima instituţie care răspunde apelului la transparenţă. Deja aveam aceste date pe site, dar vom adăuga şi CV-urile pentru întreg personalul”, a spus Oprea.

Astfel, pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale este publicată lista cu cei 197 de angajaţi ai instituţiei, care cuprinde numele, funcţia, dar şi veniturile nete încasate de angajaţi.

Lista se poate consulta aici.

Citiţi şi: Publicaţi listele cu angajaţii din fiecare instituţie publică, salariile şi CV-urile!

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO