ZF 24

Adriana Saftoiu, despre discursurile din Parlament: "Putem spune lucruri alandala sau perfect logice. Oricum nu conteaza"

Adriana Saftoiu, despre discursurile din Parlament: "Putem spune lucruri alandala sau perfect logice. Oricum nu conteaza"
22.09.2009, 12:56 58

Deputatul PNL Adriana Saftoiu a vrut sa verifice dacaparlamentarii sunt atenti la ce se intampla in jurul lor, lasedintele de plen, si si-a testat colegii marti dimineata, lasesiunea de declaratii politice, scrie Gandul.

In prezenta a zece deputati, Saftoiu a citit, de la tribuna, ofalsa declaratie politica, in fapt o alaturare de citate din oamenipolitici si jurnalisti americani, fara nicio legatura intre ele, cuteme mergand de la sclavie, saracie, terorism si folosireaarborilor de tisa de Pacific in tratarea cancerului.

Saftoiu a citit declaratia ca si cum ar fi unitara, cursiv silinistit, fara sa faca vreo pauza si fara sa spuna ca preia nistecitate. Deputatii prezenti in sala au aplaudat-o la final iarpresedinta de sedinta, Daniela Popa (PC), i-a multumit la final.Nici ziaristii n-au remarcat nimic ciudat in declaratia politicanonsens.

Adriana Saftoiu spune ca urmareste de o jumatate de an felul incare sunt citite declaratiile politice si cum arata, de fapt, viataparlamentara in Romania. "Am vrut sa le arat colegilor ca putem saspunem orice, lucruri alandala, ilogice sau, dimpotriva, lucruriperfect logice si de substanta, ca oricum nu conteaza. Acestedeclaratii politice nu urmaresc decat sa motiveze activitateaparlamentarilor, a declarat Saftoiu.

Cititi discursul sustinut de AdrianaSaftoiu pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO