ZF 24

Afacerile producătorului apei Calipso au crescut cu 11%, la 50 mil.lei

Afacerile producătorului apei Calipso au crescut cu 11%,...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

30.01.2017, 11:55 265

Îmbuteliatorul de apă Calipso a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 50 de milioane de lei (11 mi. euro), în creştere cu 11% faţă de anul precedent, conform unui comunicat transmis de companie. Producătorul a livrat anul trecut 160 de milioane de litri de apă şi suc pe piaţa locală.

 „Deşi cifra de afaceri este mai mare, profitul firmei a prezentat o uşoară scădere, întrucât în 2016 am făcut investiţii foarte mari în tehnologie şi extinderea activităţii companiei. Credem că roadele acestor investiţii le vom vedea începând din 2017 încolo şi suntem încrezători în capacitatea noastră de a creşte organic”, a declarat Daciana Siderache, directorul general Calipso.

În 2015, profitul net al companiei s-a situat la 7 milioane de lei, conform datelor de pe mfinante.ro.

Calipso are în plan pentru 2017 continuarea investiţiilor începute anul trecut pentru modernizarea şi eficientizarea capacităţii de producţie. De asemenea, compania va investi peste 2 milioane de euro în diversificarea portofoliului de produse şi extinderea reţelei de retaileri cu care colaborează.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO