ZF 24

Affan Yildirim, general manager Anchor Group: Unii dintre cei care au cumpărat locuin­ţe în InCity le-au luat ca pe o investiţie; cumpărătorii sunt interesaţi mai ales de apartamentele cu două camere

Affan Yildirim, general manager Anchor Group: Unii dintre...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

05.07.2017, 14:00 459

Trei dintre blocurile din complexul InCity Residences, dezvoltat de Anchor Group, sunt ocupate integral, iar al patrulea este este vândut în proporţie de 40%, echivalentul a 52 de apartamente, ceea ce înseamnă că mai sunt disponibile peste 70 de apartamente.

InCity a fsot primul pariu pe rezidenţial al turcilor, făcut în 2006. Astăzi, în cele patru clădiri din ansamblul rezidenţial InCity există 149 de apartamente.

„În blocul D din InCity s-au vândut toate apartamentele cu două camere, iar acum mai sunt libere doar cele cu trei camere“, spune Alexandra Strâmbenschi, residence sales manager la InCity Residences.

În ceea ce priveşte tendinţele de pe piaţa locală, cumpărătorii sunt interesaţi mai ales de apartamentele cu două camere, aşa că în următoarele blocuri construite de Anchor se va pune un accent mai mare pe compartimentare şi pe utilizarea tuturor spaţiilor disponibile.

„Unii dintre cei care au cumpărat locuin­ţe în InCity le-au luat ca pe o investiţie şi le-au închiriat mai departe“, spune Affan Yildirim, general manager al Anchor Grup.

Preţul unui apartament în InCity este cuprins între 1.050 şi 1.250 de euro pe metru pătrat, la o suprafaţă între 50 şi 63 de metri pătraţi.

Dezvoltatorul imobiliar Anchor Grup şi-a majorat anul trecut cifra de afaceri cu trei procente, până la 35 de milioane de euro, faţă de 34 de milioane de  euro în 2015. Rezultatul este cumulat pentru cele două malluri pe care grupul le are în Bucureşti – Bucureşti Mall şi Plaza Mall, dar şi pentru clădirea de birouri Anchor Office, potrivit informaţiilor transmise de companie. Pentru 2017, Anchor Grup şi-a propus afaceri de 39,6 milioane de euro, ceea ce se traduce într-un avans de 13%. Numărul mediu de angajaţi ai companiei anul trecut a fost 126.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO