ZF 24

Al doilea artificier din clubul Colectiv a fost pus sub control judiciar

Al doilea artificier din clubul Colectiv a fost pus sub...

Autor: Mediafax

27.07.2016, 14:08 68

Marian Moise a fost pus sub urmărire penală pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, în formă agravantă, şi nerespectarea măsurilor de sănătate şi securitate în muncă, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX. Aceleaşi surse precizează că artificierul a fost pus sub control judiciar pentru următarele 60 de zile.

Pirotehnistul a fost miercuri la sediul Parchetului General pentru a i se aduce la cunoştinţă acuzaţiile şi pentru a da o declaraţie.

Cauza în care procurorii Parchetului General fac cercetări a fost disjunsă din prima anchetă cu privire la incendiul din Colectiv. Marian Moise era angajat al firmei care a furnizat artificiile, iar în seara de 30 octombrie 2015 s-a ocupat de montarea lor în club.

Procurorii de la Parchetul General au trimis în judecată dosarul "Colectiv" în luna aprilie, patronii clubului şi reprezentanţi ai firmei de la care proveneau artificiile folosite în Colectiv, fiind judecaţi de magistraţii de la Judecătoria Sectorului 4.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO