ZF 24

Alexandru Preda, Knight Frank: Următorul hub de birouri va fi zona Bucureştii Noi-podul Constanţa

Alexandru Preda, Knight Frank: Următorul hub de birouri...

Autor: Roxana Rosu

08.06.2016, 12:24 1253

Următorul hub de birouri va fi zona Bucureştii Noi-podul Constanţa, dar interes există şi pentru Tineretului-Timpuri Noi, ambele având acces rapid la infrastructura de transport, a spus Alexandru Preda, Head of Land Division, Knight Frank la conferinţa ZF Birouri şi Rezidenţial. 

"Bucureştii Noi - podul Constanţa ar trebui să fie următorul hub de dezvoltare imobiliară, următorul Barbu Văcărescu-Floreasca. E aproape de centru, are infrastructura de transport, două guri de metrou. În Barbu Văcărescu+Floreasca-POmpeiu sunt deja 600.000 mp birouri in zonă. se va ajunge la un milion şi fără infrastructură nouă zona va deveni foarte greu accesibilă"

Alte declaraţii: 

În ultimii 2-3 ani au văzut o migraţie, în IT, domenii creative, nu mai are fiecare masa lui. In call center e altceva. Se schimbă felul în care se aşează birourile. Am observat cp mesele nu mai sunt aliniate ăn linie, ci în cerc.

Încercăm să folosim soluţiile inteligente în măsura ăn care ele sunt utile şi folosite. Ele fiind scumpe.

Sunt 400.000 mp care urmează să fie livrati anul asta, plus cei de anul viitor.  Vacancy va rămâne constant, poate doar pe 2-3 luni, dar pe următorii ani va rămâne la fel.

Sunt investiori interesaţi de Bucureştii Noi, sunt pionieri în zonă. Căluţul câştigător va fi cel care aleargă primul. Există platforma Dacia Textile si alte platforme în zonă.

Zona de centru-sud, Tineretului-Timpuri Noi, este alt hub viitor.

Este important să ai şi zona rezidenţială, pe lângă cea de birouri. Sunt investitori care se uită la zonă. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO