ZF 24

Alexandru Reff preia poziţia de conducere a Deloitte România de la 1 iunie

Andrei Burz- Pinzaru, Alexandru Reff, Ahmed Hassan

Andrei Burz- Pinzaru, Alexandru Reff, Ahmed Hassan

Autor: Sorin Pâslaru

27.04.2017, 10:14 1217

Avocatul Alexandru Reff, partener la Reff şi Asociatii şi director al diviziei de fuziuni şi achizitii şi imobiliare în cadrul Deloitte România, va deveni directorul general al companiei - country managing partner - de la 1 iunie 2017, a anuntat astăzi compania.

"Am început sa lucrez la Deloitte acum 20 de ani, cand eram 8-9 oameni. Preiau firma după o creştere fantastica. Voi cauta sa am un rol de integrator. Multumesc lui Ahmed Hassan pentru încredere", a spus Alexandru Reff.
 
Ahmed Hassan, care a deţinut poziţia de country managing partner, va prelua funcţia de risk leader şi membru al comitetului executiv al Deloitte Europa Centrală şi de Est, dar va rămâne cu biroul in România. El a venit aici în 2000 şi a preluat funcţia de country managing partner în 2011.
 
"Am avut in ultimii 5 ani o creştere bună, de peste 10 la suta pe an. Predau firma pe maini foarte bune. Alexandru este primul român care va conduce Deloitte România. Văd o oportunitate mare în creştere in tehnologie si inovatie in urmatorii ani", a spus Hassan.
 
Andrei Burz-Pinzaru rămâne partener principal la Reff şi Asociaţii. 
 
Deloitte Romania sarbatoreste astazi 25 de ani de la infiintare si are 700 de angajati. Compania a avut anul trecut afaceri de 35 milioane euro. 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO