ZF 24

Ambasadorul roman la Londra cere reeditarea episodului "Top Gear", filmat in Romania - VIDEO

Ambasadorul roman la Londra cere reeditarea episodului "Top Gear", filmat in Romania - VIDEO
22.11.2009, 13:42 40

Ambasadorul Romaniei la Londra, Ion Jinga, a cerutproducatorilor emisiunii "Top Gear", realizata de BBC, reeditareaepisodului filmat in Romania si scoaterea unor replici ofensatoarereferitoare la "tigani" si la filmul "Borat", conform Mediafax.

Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond au filmat primulepisod din noua serie a emisiunii "Top Gear", de la BBC 2, inRomania. In momentul in care s-au deplasat in zonele rurale,Clarkson si-a pus palarie si a spus ca "intra in tara lui Borat",facand referire la filmul "Borat".

In timpul episodului, care a fost difuzat saptamana trecuta,Clarkson spune: "Port aceasta palarie pentru ca tiganii sa creadaca sunt de-al lor. Mi s-a spus ca pot fi violenti daca nu le placecum arati".

O alta remarca facuta de Clarkson se refera la niste localnicicare, intr-un sat, construiau o casa. Prezentatorul a spus caacestia inalta "spanzuratori".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO