ZF 24

Ambiţia unui gigant: Vrem să mai aducem înapoi în Bucureşti români din SUA. Multinaţionala le-a oferit joburi într-o echipă de elită, care este implicată în unele dintre cele mai sofisticate proiecte derulate la nivel global

Ambiţia unui gigant: Vrem să mai aducem înapoi în...

Autor: Adrian Seceleanu

10.12.2017, 09:59 1826

Subsidiara din România a companiei germane SAP, cel mai mare producător european de software, a atras înapoi la Bucureşti trei români care emigraseră în SUA oferindu-le joburi într-o echipă de elită care este implicată în unele dintre cele mai sofisticate proiecte derulate la nivel global de grup, campania de recrutări fiind activă în continuare.

„Ne concentrăm foarte multe pe aducerea în România, pe atragerea acelor minţi luminate care au plecat din România, olimpici de matematică, fizică şi informatică. În momentul de faţă avem 3 colegi care s-au întors din SUA şi dezvoltă alături de noi soluţii, sunt nişte minţi extraordinare. Continuăm acest proces de recrutare”, a declarat Viorel Marcu, head of data science în cadrul SAP România.

„Percepţia care în general există pe piaţa românească este că facem lucruri de valoare redusă pe care le exportăm ieftin nu este adevărată pentru noi. Noi aici la SAP am adus nişte minţi extraordinare şi facem nişte lucruri speciale pentru clienţii din România şi din întreaga lume”, a menţionat Cristian Popescu, directorul general al SAP România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO