Analiştii se aşteaptă ca profitul Petrom să sară de 1 mld. euro şi în cele mai pesimiste estimări

18 feb 2014 Autor: Adrian Cojocar

Petrom îşi va publica mâine rezultatele pe anul 2013, iar analiştii din piaţă se aşteaptă ca profitul companiei petroliere să fie cel mai mare raportat vreodată de o companie românească.

Analiştii de pe piaţă cred că Petrom va raporta mâine un profit net record, media estimărilor indicând faptul că acesta s-ar putea cifra la 4,7 mld. lei (1,06 mld. euro), cu 20% mai ridicat decât în anul precedent, potrivit analiştilor chestionaţi de Reuters şi ZF.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.02.2014

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
petrom
, analisti
, profit
, estimari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide