ZF 24

Andrei Pitiş, CTO-ul şi fondatorul Vector Watch, la ZF Mobilio: “Suntem martorii unei noi revoluţii care transformă lumea în ceva nou”

Autor: Sebastian Tănase

21.04.2015, 11:14 1954

“Suntem martorii unei noi revoluţii care transformă lumea în ceva nou”, a afirmat Pitiş.

"Vector Watch vrea să lanseze un ceas inteligent care vrea sa le facă pe toate. Vrea să mute cât mai multe din funcţiile mobilului într-un ceas, însă a pune un mobil pe mână nu este ceea ce consumatorii vor. A avea un ecran luminos cu multe informaţii este un lucru pe care telefonul îl face foarte bine. Cea mai folosita funcţie pe care ceasul nostru poate să o ofere este este cea de verificare a mesajelor sau notificărilor pentru ca mai ales în ultimul an noi am observat că oamenii folosesc prin sistemul de notificări aplicaţiile."

"Noi credem foarte tare că aceasta paradigmă de cheltuit antenţia prin intermediul notificarilor va schimba modul în care se va face interacţiunea cu device-urile şi va face ca timpul dedicat acestei activităţi va fi scurtat foarte mult aşa încat să poţi folosi timpul cât mai eficient."

"Ne-am gândit că o combinaţie dintre un smartwatch şi un pebble ar fi ceea ce oamenii vor să poarte. Am plecat la drum împreună cu doi colegi pentru a construi o tehnologie care nu exista până atunci." a spus fondatorul Vector Watch.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO