ZF 24

„Angajaţii din noua generaţie nu vor neapărat să se dezvolte profesional, vor să se dezvolte ei ca oameni“

Mugur Tolici, directorul de resurse umane al BNR. Foto: Marius Dumbrăveanu

Mugur Tolici, directorul de resurse umane al BNR. Foto: Marius Dumbrăveanu

18.04.2014, 00:03 571

Metodele de recrutare ţin pasul cu tehnologia, iar schimbarea de generaţii aduce şi o modificare a benficiilor pe care angajaţii le caută, dar şi a aşteptărilor faţă de locul de muncă şi de compania în care urmează să lucreze, sunt câteva concluzii la care s-a ajuns în cadrul evenimentului HR Conference 2014.

„Cei din generaţia Y nu vor neapărat să se dezvolte profesional, ei vor să se dezvolte ei ca oameni, vor să capete soft skills, abilităţi de comunicare, lucru în echipă, inteligenţă emoţională. Dacă vrem să îi reţinem, trebuie să le oferim şi asta”, a spus Mugur Tolici, directorul de resurse umane al BNR.

Accesând secţiunea Profesii din cadrul www.zfcorporate.ro, platforma de ştiri cu plată a Ziarului Financiar, puteţi urmări înregistrarea video integrală a prezentărilor ţinute de speakerii evenimentului printre care s-au numărat Ioana Marcu, director de resurse umane în cadrul Orange, Dana Oprişan (Renault), Mugur Tolici (BNR) sau Anca Georgescu Aladgem (Cosmote & Romtelecom).

Înregistrarea video a HR Conference 2014 disponibilă pe ZF Corporate.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO