ZF 24

Antibiotice Iaşi a livrat în acest an medicamente injectabile de 3,4 mil dolari în SUA

Antibiotice Iaşi a livrat în acest an medicamente...

Autor: Roxana Rosu

07.07.2016, 11:18 301

Producătorul de medicamente Antibiotice Iaşi a finalizat în luna iunie livrarea unei comenzi de produse injectabile în SUA astfel că valoarea totală a exporturilor pe piaţa americană s-a dublat în primul semestru compa­rativ cu aceeaşi perioadă de anul trecut.

„Este o  livrare importanta de produse finite către piaţa SUA. Cu acest transport, valoarea exporturilor de produse finite şi Nistatină realizate către piaţa americană în semestru I, ajunge la 3,4 milioane de dolari, o valoarea dublă faţă de cea obţinută în primul semestru din anul 2015”, a declarat Ioan Nani, director general Antibiotice.

În total, din portul Constanţa au plecat şase containere cu produse injectabile antiinfecţioase, cu eticheta „made by Antibiotice for U.S.A.”. La pacienţii americani vor ajunge Nafcilina de 1g şi 2 g, precum şi Ampicilina de 500 mg, 1g şi 2g, toate produsele fiind utilizate în spitale pentru tratarea infecţiilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO