Antreprenorii care au creat brandul 7card au vândut 20% din companie către grupul Sodexo

25 feb 2016 Autor: Corina Mirea

Compania Benefit Seven, controlată de trei antreprenori români care au creat brandul 7card, un card de acces la cluburile sportive din marile oraşe, a atras în acţionariat grupul Sodexo, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală a tichetelor de masă.

Sodexo a cumpărat 20% din acţiunile companiei de la cei doi cofondatori Andrei Creţu şi Iulian Cîrciumaru, care au cedat fiecare câte un pachet de 8%, în timp ce Cătălin Ivaşcu, operations manager & co-owner al Benefit Seven a vândut 4%.

Benefit Seven a avut anul trecut de 2 milioane de euro şi 21 de angajaţi. Compania a ajuns la 10.000 de abo­naţi activi ai serviciilor 7card, o dublare faţă de 2014, şi un număr de 229 de săli, în creştere cu 62% faţă de 2014. 

"Sodexo a preluat 20% din businessul 7card. Era o mutare naturală pentru Sodexo, care prin această achiziţie îşi extinde portofoliul de beneficii. Nu se va schimba nimic la nivel de management al companiei 7card", a spus Balint Bessenyey, noul şef al Sodexo România.

Cele mai recente date deţinute de ZF arată ca Sodexo avea în jur de 700.000 de clienţi pe tichete de masă la jumătatea anului trecut, iar în 2014 compania a raportat afaceri de 16,4 milioane de euro, în creştere cu 2,4 milioane de euro faţă de anul precedent, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe. 

 
Cuvinte cheie:
companie
, antreprenori
, brand
, creare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide