ZF 24

Antreprenorii cu cifră de afaceri sub 1 mil.lei pot beneficia de finanţări după 3 luni de activitate

Antreprenorii cu cifră de afaceri sub 1 mil.lei pot...

Autor: Deparamentul Economic

20.02.2017, 12:37 439

Antreprenorii vor putea solicita finanţări indiferent de domeniul de activitate şi de forma de organizare: societăţi comerciale, persoane fizice autorizate, întreprinderi/asociaţii familiale, întreprinderi individuale, liber profesionişti, persoane care desfăşoară activităţi economice, precizează un comunicat al Grupului Financiar Banca Transilvania.

Creditele pot avea ca destinaţie susţinerea şi dezvoltarea activităţii de zi cu zi, achiziţionarea de marfă, plata furnizorilor, investiţii în puncte de lucru sau deschiderea unora noi, achiziţia de maşini sau utilaje, etc.

Clienţii pot benefica de sume de până la 120.000 de lei şi de flexibilitate în ceea ce priveşte garanţiile solicitate. Perioada de acordare a creditelor este de până la 7 ani.

BT Mic este coordonat de Cristina Şindile, director general, persoană cu experienţă relevantă în microfinanţare, precizează comunicatul.

“BT Mic este o iniţiativă a echipei noastre, devenită start-up al Grupului Financiar Banca Transilvania, prin care ajutăm afacerile mici să crească. BT are acum cel mai mare ecosistem de susţinere a IMM-urilor din România”, spune Ömer Tetik, Director General Banca Transilvania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO