ZF 24

Antreprenorul care deţine Innova aduce mobila de lux Roche Bobois în inima Bucureştiului

Şerban Cismărescu: Piaţa românească nu este sa­turată de propuneri. Este o piaţă în maturizare, iar noi o ajutăm.

Şerban Cismărescu: Piaţa românească nu este sa­turată de propuneri. Este o piaţă în maturizare, iar noi o ajutăm.

Autor: Roxana Petrescu

03.05.2015, 09:44 916
Şerban Cismărescu, antreprenorul român care împreună cu soţia sa Raluca deţin retailerul de mobilă de lux Innova Interiorism, a adus în Bucu­reşti, în franciză, primul magazin Roche Bobois, unul dintre cei mai mari jucători pe piaţa globală a mobilei de lux, un business de peste 400 de milioane de euro anul trecut.
 
Magazinul are 600 de metri pătraţi, este amplasat chiar în centrul Bu­cureştiului, în apropierea hotelului de cinci stele Radisson, şi a fost deschis în urma unei investiţii de 0,65 milioane de euro, sumă care include şi stocul de mobilă. Investiţia a fost făcută din fondurile proprii ale acţionarilor Innova.
 
„Fiind de 18 ani în domeniu am învăţat multe. Franciza completează ceea ce am făcut noi până acum, este un design mai curajos, o altă reţetă faţă de designul italian pe care l-am adus prin intermediul Innova“, spune Şerban Cismărescu.
 
Innova Interiorism este un busi­ness care anul trecut a ajuns la circa 1,5 milioane de euro de la care Cis­mărescu aşteaptă un rulaj de circa 2,5 milioane de euro în doi-trei ani de zile. „Piaţa românească nu este sa­turată de propuneri. Este o piaţă în maturizare, iar noi o ajutăm. Acum doi ani am început negocierile cu Roche Bobois şi deşi piaţa imobiliară este un segment cu convulsii, cu probleme, nu ne-a fost uşor să găsim acest spaţiu. Noi am decis să facem acest magazin

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO