ZF 24

ANUARUL TOP MBA 2014

ANUARUL TOP MBA 2014
04.04.2014, 17:36 396

ZIARUL FINANCIAR a lansat ieri cea de-a şaptea ediţie a SUPLIMENTULUI TOP MBA, singurul clasament al programelor de MBA şi EMBA de pe piaţa locală, realizat pe baza evaluărilor făcute de absolvenţii promoţiilor care şi-au finalizat studiile în 2013 sau la începutul acestui an.


Top MBA, unicul clasament al programelor de educaţie managerială oferit pe piaţa din România, centralizează opiniile absolvenţilor din ultima serie a fiecărei şcoli de afaceri, pe care le ierarhizează în funcţie de gradul de satisfacţie al lor faţă de programul pe care l-au terminat.

În prezent, comunitatea managerilor şi a antreprenorilor care au absolvit un program de MBA depăşeşte 4.700 de manageri, după ce în ultimul an mai mult de 270 de executivi şi antreprenori au primit diploma de absolvire din partea unei şcoli de afaceri prezentă pe piaţa locală. Dintre aceştia, 163 au răspuns chestionarului ZF pentru realizarea celei de-a şaptea ediţii a topului.

Anuarul poate fi comandat online, de pe site-ul ZF, începând de astăzi, 4 aprilie. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO