ZF 24

Asirom VIG: Auditul ASF arată că oferta de RCA este ”în deplină conformitate cu legislaţia”

Asirom VIG: Auditul ASF arată că oferta de RCA este...

Autor: Roxana Rosu

11.07.2017, 12:47 583

Auditul derulat de ASF la Asirom Vienna Insurance Group (Asirom VIG)  în perioada 12-30 iunie a arătat că oferta de RCA a asigurătorului este în deplină conformitate cu legislaţia în vigoare, a anunţat compania.

”Asirom VIG, una dintre cele mai importante companii de asigurări de pe piaţă, colaborează în mod constant, transparent şi responsabil cu autorităţile statului, având ca obiectiv protejarea intereselor clienţilor săi. Compania urmează cu stricteţe politicile de guvernanţă corporativă ale Vienna Insurance Group, care impun un nivel ridicat de transparenţă şi solvabilitate”, se mai arată în comunicat.

Asirom VIG are o rată de solvabilitate de 145%, conform Solvency II, ce reflectă stabilitatea şi soliditatea companiei în cadrul sistemului de asigurări din România, precum şi politica prudenţială a VIG.

Asirom VIG are 138 de agenţii, 1.900 de agenţi activi şi peste 300 de parteneri externi.  Compania lucrează la nivel naţional cu 532 de unităţi reparatoare auto şi 31 de corespondenţi pentru daunele produse în afara României.

Asirom face parte din Vienna Insurance Group (VIG).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO