ZF 24

Asirom VIG îl numeşte pe Florin Niculescu în funcţia de Director de Subscrieri

Asirom VIG îl numeşte pe Florin Niculescu în funcţia...

Autor: Roxana Rosu

06.07.2017, 14:40 270

 

Asirom Vienna Insurance Group (Asirom VIG) l-a numit pe Florin Niculescu în funcţia de Director al Diviziei de Subscrieri şi Reasigurări, acesta urmând să coordoneze o echipă de 23 de oameni.

Florin Niculescu are aproape 20 de ani de experienţă în domeniul asigurărilor şi este considerat unul dintre cei mai buni specialişti în subscrieri din industrie. Anterior, a ocupat funcţii de management, atât în România, cât şi în străinătate, în companii precum Uniqa Asigurări, Generali Asigurări, AIG Europe şi Marsh & McLennan Companies.

“Credem că schimbarea vine din interior şi luăm în mod constant măsuri pentru a ne perfecţiona. Astfel, ne concentrăm pe a avea alături cea mai bună echipă de profesionişti, care să deservească şi să vină în întâmpinarea clienţilor noştri. Asirom VIG astăzi este o companie mai puternică, mai încrezătoare şi mai pregătită să facă faţă atât provocărilor, cât şi oportunităţilor din piaţă. Prin urmare, vom continua să ne dezvoltăm, vizând creşterea sustenabilă şi performanţa sănătoasă pe termen lung”, a declarat Juraj Lelkes, CEO Asirom VIG.

Florin Niculescu a absolvit Facultatea de Inginerie din cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti. În noua sa funcţie, va viza optimizarea portofoliului de asigurări generale al Asirom VIG şi creşterea pe toate segmentele non-viaţă.

Asirom VIG are o cotă de piaţă de 11,4% şi este a treia companie din piaţa de asigurări, potrivit datelor pe 2016 ale Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF). Compania are o reţea naţională de 138 de agenţii, 1.900 de agenţi activi şi peste 300 de parteneri externi. Asirom VIG lucrează la nivel naţional cu 532 de unităţi reparatoare auto şi 31 de corespondenţi pentru daunele produse în afara României.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO