UN START-UP PE ZI

Au ajuns la vânzări de 100.000 de euro din cămăşi populare

24 ian 2016 Autor: Mihaela Pascari

Florin şi Adriana Abrudan, doi antreprenori din Cluj, au decis să pună pe picioare în urmă cu circa şase ani firma Artizanat Tradiţional, în urma unei in­vestiţii ini­ţi­ale de 3.000 de euro. Ei au ajuns în pre­zent la o cifră de afaceri de peste 100.000 de euro din producţia şi comer­cializarea obiectelor de artizanat.
 
„Afacerea-mamă o avem de la părinţii noştri, deschisă încă în 1991. Tata mer­gea din magazin în magazin prin toa­tă ţara, încer­când să promo­ve­ze obiec­­tele de ar­ti­­za­nat produse în­tr-un sat de mun­­te tran­silvă­nean“, spune Adriana Abrudan, manager de vânzări în cadrul firmei Artizanat Tradiţional, care administrează brandul La Români.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.01.2016

 
Cuvinte cheie:
vanzari
, firma
, antreprenori
, cluj
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide