ZF 24

Au convins 120 de angajaţi din 14 companii să le livreze prânzul în fiecare zi

Au convins 120 de angajaţi din 14 companii să le...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

29.03.2014, 16:40 1242
Gina Calagiu, 45 de ani, împreună cu alţi cinci antreprenori au pus bazele Bioroco în 2008, o firmă care are activităţi de catering prin brandul SanaGout Office, dar organizează şi evenimente prin SanaGout Events.
 
În acest business antreprenorii au investit 500.000 de euro, din care 200.000 de euro în echipamente pentru preparatele culinare. 
 
„Am deschis acest business îm­pre­ună dintr-o nevoie personală comună. Cu toţii eram conştienţi de impactul pe care îl are alimentaţia asupra sănătăţii, ne doream să mâncăm sănătos şi ne era foarte greu să facem acest lucru. Apoi ne-am gândit că dacă noi avem această nevoie cu siguranţă mai sunt şi alţii ca noi şi vom fi o opţiune de consum“, a declarat Gina Calagiu, care este acţionarul principal al companiei.
 
Cei şase fondatori ai companiei vin din domenii diferite: medicină, consultanţă stra­tegică, comunicare şi antreprenoriat. Chiar dacă au deschis acest business, cei şase antreprenori şi-au păstrat joburile, dar se implică activ şi în dezvoltarea acestei afaceri, după cum spune Gina Calagiu.
 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.01.2014

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO