ZF 24

Auchan aduce în România un nou format şi va deschide primul supermarket în complexul Bucur Obor

Autor: Roxana Rosu

02.08.2017, 10:42 25605

 

Grupul francez Auchan aduce un nou format în România şi va deschide  până la finalul anului primul său supermarket în Bucureşti, într-o locaţie emblematică pentru comerţul local, Centrul Comercial Bucur Obor.

Auchan Retail România şi Bucur Obor au semnat un contract de închiriere în acest sens, pentru o suprafaţă de vânzare de aproximativ 2300 mp.

 

“Suntem bucuroşi să anunţăm semnarea parteneriatului cu Bucur Obor SA, parteneriat care ne va permite să facem încă un pas în direcţia dezvoltării comerţului nostru de proximitate. Oferta supermarketului Auchan va acoperi toate nevoile de zi de zi ale clienţilor noştri. Dorinţa noastră este, ca prin intermediul acestui proiect să aducem diferenţa Auchan şi în zona Obor - kilometrul 0 al comerţului din Bucureşti”, a spus  Ionuţ Ardeleanu, Director General Auchan Retail România.

 

Lanţul francez s-a extins în România pe zona de hipermarket, iar din acest an a intrat şi pe segmentul magazinelor de proximitate, cu brandul MyAuchan, în parteneriat cu Petrom SA.

În prezent, Auchan România numără 33 hipermarketuri şi 4 magazine de proximitate My Auchan, deschise în staţii Petrom.

Centrul Comercial Bucur Obor a fost deschis în anul 1975. 

   

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO