Bazac: Au fost sistate temporar operaţiunile de vânzare a mărcii Ferrari în locaţia din Otopeni

2 mar 2016 Autor: Bogdan Alecu

Forza Rossa, importatorul Ferrari de pe piaţa locală controlat de Ion Bazac, fostul ministru al sănătăţii, şi Camelia Bazac, a  suspendat temporar activitatea de vânzare a automobilelor Ferrari în locaţia din Otopeni.

„Forza Rossa Holding are un contract valabil şi în derulare cu Ferrari. Au fost sistate temporar doar operaţiunile în locaţia din Otopeni din motive comerciale care sunt subiectul unor negocieri cu  Ferrari, negocieri care nu sunt de interes public“, a spus Ion Bazac pentru ZF.

Astăzi la salonul auto de la Geneva, Stefano Lai, vicepreşedinte senior pe comunicare la nivel internaţional pentru Ferrari, a spus  că „în prezent dealerul Ferrari de la Bucureşti este închis. Nu avem  nimic în plus de declarat“.

„Privind poziţia Ferrari în România, compania vrea să sublinieze  că (…) nu comentează niciodată relaţia sa cu partenerii sau  strategia comercială. Dealerul Ferrari din România, Forza Rossa, este în prezent închis, dar acest lucru nu are nimic de-a face cu strategia Ferrari sau cu relaţia companiei cu dealerul”, se arată într-o poziţie oficială trimisă de grupul italian.

 
Cuvinte cheie:
ferrari
, piata
, contract
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide