ZF 24

Becali: "Nu mai am avere. Gata! S-a dus. Zero"

13.03.2009, 00:00 27

"Eu nu mai am avere, dom’ne. Gata! S-a dus. Zero. Daca nu poti sa-ti vinzi marfa, sa iei bani pe ea, nu ai nimic. Anul trecut, cand m-au trecut in top (Capital Top 300 - n.red.), aveam, insa acuma nu", a declarat pentru Gandul Gigi Becali.

Nici fratii timisoreni Marius si Emil Cristescu, patronii Bega Group, care figurau pe locul zece in top, nu se simt prea bine din cauza crizei. "Evident, oricine constata o diminuare a cifrei de afaceri. Am inregistrat o scadere de aproape 10% a veniturilor din chirii, insa marele nostru avantaj este ca activam in foarte multe domenii. Fiind vorba de multe active industriale, ele n-au fost foarte afectate", a declarat Marius Cristescu.

George Copos, locul 22, se fereste sa spuna ce procent din averea estimata în 2008 la 260-280 milioane de euro a fost topit de criza. "Averea mea este reprezentata de angajatii Grupului Ana. Consider ca nu conteaza banii, ci capitalul de oameni pe care-l are fiecare societate, pentru ca ne asteapta o suferinta de durata, o criza cum n-a mai vazut Planeta Pamânt. Eu nu sunt un om bogat! Eu nu sunt un om bogat. Imi place sa fac bani, dar nu-mi plac banii", spune patronul Rapidului. Despre cum au fost afectate de criza averile celor mai bogati romani aflati pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO