ZF 24

Bentley Bucureşti a livrat luna trecută două limuzine de peste 210.000 de euro

Mihaela Tudorică, brand manager Bentley în cadrul Porsche Inter Auto: De la începutul anului am livrat şase automobile şi ne propunem să atingem targetul stabilit până la sfârşitul anului.

Mihaela Tudorică, brand manager Bentley în cadrul Porsche Inter Auto: De la începutul anului am livrat şase automobile şi ne propunem să atingem targetul stabilit până la sfârşitul anului.

Autor: Bogdan Alecu

25.07.2015, 18:24 1510

Porsche Inter Auto, reprezentantul Bentley pe piaţa locală prin centrul Bentley Bucureşti, a livrat luna trecută două limuzine Flying Spur W12 care au un preţ de pornire standard de 210.000 de euro cu TVA inclusă.

„Cele două limuzine Flying Spur W12 sunt cele mai scumpe automobile Bentley livrate până acum de Bentley Bucureşti. De la începutul anului am livrat şase automobile şi ne propunem să atingem targetul stabilit până la sfârşitul anului“, a spus Mihaela Tudorică, brand manager Bentley în cadrul Porsche Inter Auto.

Anul trecut Bentley Bucureşti a livrat zece automobile ale constructorului britanic, în creştere de la opt în 2013, targetul pentru anul acesta fiind de a egala sau depăşi volumele din anul anterior şi a se ajunge la livrări de cel puţin o maşină pe lună.

„Luna martie a fost cea mai bună din punctul de vedere al livrărilor având în vedere faptul că niciodată până acum nu am mai livrat trei Bentleyuri într-o singură lună“. S-au livrat două Continental GT, un V8 şi un V8 S şi o limuzină Flying Spur V8, care a fost şi cea mai scumpă, cu o valoare de 200.000 de euro fără TVA.

Cel mai scump Bentley vândut până acum de Porsche Inter Auto a fost o limuzină Flying Spur V8, de aproape 250.000 de euro cu TVA, în condiţiile în care preţul de pornire al unui astfel de model este de circa 200.000 de euro.

Clienţii Bentley din România au început să-şi personalizeze tot mai mult automobilele şi să nu mai opteze pentru maşini de pe stoc, potrivit reprezentanţilor mărcii, astfel încât pe lângă cele clasice, negre, albe sau gri, au apărut comenzi pentru oranj sau verde închis, nuanţe considerate exotice, însă preferate de colecţionarii automobilelor britanice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO