ZF 24

BMW Seria 2 Gran Tourer: informaţii şi imagini oficiale cu primul monovolum BMW cu 7 locuri

BMW Seria 2 Gran Tourer: informaţii şi imagini oficiale...

Autor: Iulian Dnistran

11.02.2015, 09:28 901

Acesta este noul BMW Seria 2 Gran Tourer, adică fratele mai mare al primului monovolum BMW din istorie,Seria 2 Active Tourer.

Dar, chiar dacă este mai mare, oficialii mărcii bavareze susţin că rămâne un model compact. De fapt, cei de la BMW spun că noul Seria 2 Gran Tourer este primul model premium compact care oferă până la şapte locuri. Oare era nevoie de aşa ceva? Păi, dacă nemţii şi-au făcut temele (şi de obicei le fac), înseamnă că răspunsul e da (chiar dacă s-ar putea să nu fii foarte convins în acest moment).

Faţă de Seria 2 Active Tourer, noul Seria 2 Gran Tourer e mai lung cu aproximativ 21 de centimetri şi mai înalt cu vreo cinci centimetri.

Cele şapte locuri sunt dispuse în configuraţie 2-3-2, cel de-al treilea rând de scaune din portbagaj fiind opţional. Cu alte cuvinte, poţi să cumperi un BMW Seria 2 Gran Tourer cu cinci locuri şi să ai parte de un portbagaj foarte generos. Mai exact, 605 litri – dar poţi să măreşti capacitatea până la 805 litri prin culisarea banchetei şi până la 1.905 litri prin rabatarea banchetei. În varianta cu şapte locuri, portbagajul porneşte de la 560 de litri şi poate fi extins până la 1.820 de litri.

Citiţi articolul integral pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO