ZF 24

Boc: Bechtel a primit o suma importanta pentru 2009

22.03.2009, 20:49 21

Premierul Emil Boc a cerut, duminica, firmelor din transporturi care au primit din partea Guvernului banii pentru lucrarile efectuate anul trecut sa achite la randul lor datoriile fata de subcontractanti, aratand ca Bechtel a primit o suma importanta, dar subcontractantii "stau cu ochii in soare", informeaza Mediafax.

El a afirmat, într-o videoconferinta cu prefectii, ca platile au fost efectuate de catre Ministerul Transporturilor direct catre firmele care au contractat lucrarile.

"Bechtel a primit o suma de bani importanta, dar am inteles ca subcontractorii stau cu ochii in soare. Noi n-am dat banii ca sa-i tina Bechtel in conturi. OK, ce au ei pentru acoperirea cheltuielilor in regula, dar ei trebuie sa-si achite obligatiile si fata de subcontractori, pentru ca noi suntem intrebati «domnule, ati spus ca ati dat banii pentru lucrarile din transporturi, dar nu au ajuns si la cei care au efectuat lucrarile». Deci atragem atentia si principalelor firme din domeniul transporturilor care au primit sumele de bani pentru lucrarile efectuate anul trecut, cu solicitarea ca sumele sa mearga mai departe si pentru subcontractori, pentru ca si ei au contribuit la efectuarea acelor lucrari", a spus Boc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO