Bogdan Neacşu, Garanti Bank România: Economia României ar putea avansa în acest an cu 3,7%, maxim 4% într-un scenariu optimist

9 mar 2017 Autor: Roxana Rosu

Economia României ar putea avansa în acest an cu 3,7%, maxim 4% într-un scenariu optimist, dar sub ţinta de 5% a Guvernului,  în condiţiile în care consumul nu va mai avea ritmul de creştere de anul trecut,  este de părere Bogdan Neacşu, vice­preşedinte al Garanti Bank România.

”Estimările noastre privind creşterea economică se încadrează sub ţinta Guvernului de 5%. Preconizăm o creştere economică de 3,7%, poate 4% într-un scenariu optimist. Ne aşteptăm ca acel pilon important de anul trecut, consumul, să nu mai aibă acelaşi tip de creştere”.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
optimist
, scenariu
, avansare
, economia romaniei
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide