ZF 24

Un brad de Crăciun de 10m vândut pe eMag la preţul de 13.499 de lei face furori pe Internet. ”Eu l-am cumpărat de Black Friday cu 13.000 lei. Aş fi luat doi, dar s-a epuizat foarte repede stocul şi nu am apucat. A intrat puţin cam greu în Octavia, m-a ajutat şi tata să-l înghesui în portbagaj. Sincer, fără ajutorul lui de fost posesor de Dacia, cred că m-aş fi văzut nevoit să rabatez bancheta"

Autor: Ştefan Stan

10.12.2016, 11:10 163625

Un brad de Crăciun vândut pe marketplace-ul eMag de Silva Group România a început să facă furori pe Internet. Bradul are un preţ de 13.499 de lei, redus de la 14.999 lei.  

Potrivit descrierii de pe eMag, bradul natural de Craciun Normandian calitate GOLD 9 - 10 m este un brad recomandat pentru mall-uri si cladiri de birouri sau pentru spatii deschise, piete publice, parcuri. 

”Daca vrei ca toti clientii sa se intoarca la tine pentru bradul tau frumos, este alegerea ideala. Este impresionant si maiestuos si reda atmosfera muntilor inalti, atat de placuta pe perioada iernii. 
Cu Bradul Normandian Taiat nu mai ai nevoie neaparat sa mergi la munte, vine muntele la tine, prin tot ce are acesta mai frumos”, scrie în specificaţii.

Internauţii au pornit o serie de comentarii amuzante la adresa bradului şi preţului acestuia.

Vedeţei mai jos o parte dintre comentarii:

 

Atentie la crengi! Se pot monta ''liane''

 Nu vorbesc aici de frumusetea bradului pentru ca de asta s-au ocupat ceilalti. Totusi, ce nu spune nimeni, e ca iti vine sa plangi cand vezi cat poate sa fie de rezistent. Incarcat cu globuri din materiale grele, lumanari de nasi la nunti/botezuri si el n-are nimic. M-am tot gandit ce sa fac cu el dupa sezonul de iarna asa ca i-am pus niste franghii pe post de liane si asa ma joc de-a Tarzan sau ma antrenez.

Pro: multe

Contra: te bucuri de el prea putin pe timp de iarna.

 
 

Mergeti la showroom.... Au brazi cat vezi cu ochii

Prima oara l-am vazut in Showroom pe cand eram in Norvegia. Au un showroom gigantic in muntii Harz. Vazut placut cumparat. A durat ceva sa il pregateasca de impachetare. Cica showroom-ul are vreo 50 de ani si exponatele erau adanc bagate in pamant.... Singura problema este ca se vinde fara suport. Noroc ca dupa 1 decembrie mi-a imprumutat primaria ceaunul de fasole.... Se potriveste la fix.

 

Recomand!

Sunt foarte mulţumit de acest brad, deşi acum este puţin cam scump; eu l-am cumpărat de Black Friday cu 13.000 lei. Aş fi luat doi, dar s-a epuizat foarte repede stocul şi nu am apucat. Asta este, măcar bine că l-am prins şi pe ăsta, preţul a fost super. Cu livrarea a fost puţin mai greu, pentru că am ales să-l ridic direct de la sediu de teamă să nu-i fure ăştia de la curierat conurile sau mugurii, să facă sirop. A intrat puţin cam greu în Octavia, m-a ajutat şi tata să-l înghesui în portbagaj. Sincer, fără ajutorul lui de fost posesor de Dacia, cred că m-aş fi văzut nevoit să rabatez bancheta. Din păcate se vedeau crengile prin lunetă şi pe Dealul Negru s-a luat după mine poliţia cu girofaruri şi nino-nino. Agentul mi-a cerut să-i prezint actele aferente unui transport de material lemnos, tot nu înţelegea că am cumpărat bradul de la Emag. Până la urmă i-am arătat în aplicaţia de mobil lista cu achiziţiile de BF, a văzut că figurează şi bradul acolo, plătit cu cardul şi m-a lăsat să plec. Când să mă urc în maşină, m-a ajuns din spate un VW Transporter T2 cu 4 hipsteraşi... M-am prins că fraierii ăştia m-au raportat la Radarul Pădurilor şi ca să le fac în ciudă, am deschis portbagajul şi le-am strigat ”E tăiat, bă! Gata, nu mai are rădăcini. Mortua est!”. Cred că le-a sărit caseta cu Chirilă, aşa s-au enervat. (...) În fine, am ajuns cu bradul acasă şi mare noroc că ăia de deasupra mea sunt plecaţi 

la muncă în Italia, că altfel trebuia să tai un pic din vârf. Aşa, am dat o gaură în tavan şi l-am rugat pe vecinul de la 7 (eu stau la 4) să pună steaua, că era mai aproape de vârf. Recomand!!

 

Ler exponential

Am luat acest brad sperand ca fac o surpriza copiilor mei. Se pare ca am facut o surpriza tuturoe locuitorilor din cartier, carora le am dat jos centrala electrica, cand l am bagat in priza.

Pro: Vine cu Hrusca la pachet.
Contra: Vine si cu Fuego.

 

Excelent

Mi-am luat bradul la recomandarea unui prieten, pentru ca nu aveam destule globuri mi-am pus si garsoniera in el, cred ca o sa atârn si colindatorii care vor veni daca mai e spatiu. Pisica a fost foarte suparata ca nu-l mai poate dărâma asa ca a trebuit sa imi cumpar si un tigru.

Per total sunt multumit.

Contra: cablul HDMI cu care vine a fost stricat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO