ZF 24

BT Securities, cel mai activ broker de pe Bursa in ianuarie

30.01.2009, 17:38 35

BT Securities, societatea de brokeraj a Bancii Transilvania (TLV), a intermediat cele mai mari tranzactii cu actiuni de pe Bursa in ianuarie, realizand un rulaj de 50,69 mil. lei (circa 12 mil. euro).

Actiunile Bancii Transilvania au fost cele mai tranzactionate de pe Bursa in ultima luna, cu un rulaj de 61,2 mil. lei, reprezentand aproape 30% din tranzactiile totale cu actiuni din piata. Bnca a demarat un program de rascumparare a actiunilor proprii, prin intermediul BT Securities.

Al doilea intermediar de pe Bursa a fost in ianuarie ING Bank, cu tranzactii de 49 mil. lei, urmat de KBC Securities, liderul anului trecut, cu 41,3 mil. lei.

Pe RASDAQ, Prima pozitie i-a revenit Raiffeisen Capital&Investment, care a intermediat cea mai mare tranzactie a lunii trecute, achizitia pachetului majoritar al Bere Azuga de catre Ursus Breweries. Rulajul Raiffeisen pe RASDAQ a fost de 59 mil. lei, la care se adauga 24 mil. lei pe Bursa.

In topul tranzactiilor cu obligatiuni conduce RBS Securities, care a intermediat tranzactii de 34 mil. lei, urmata de ING Bank si Raiffeisen Capital.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO