ZF 24

BVB isi deschide portile pentru studenti

24.03.2009, 17:59 27

Studentii sau masteranzii se pot inscrie pana maine la o saptamana de traininguri gratuite legate de piata de capital sustinute de brokeri si reprezentanti ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Anca Dumitru – director general BVB, Iulian Lupu – expert financiar-bancar BVB, Razvan Pasol – presedinte si director general Intercapital Invest, Mihai Chisu – trader la IFB Finwest, Adi Lupsan – director adjunct Intercapital Invest, Leonard Visan – director general SAI Investica, Dennis Selinas – managing director la Charlemagne Capital si Cristi Tudorescu – CEO Explore Asset Management sunt printre cei care vor oferi cursuri studentilor in perioada 30 martie-7 aprilie 2009.

Cursurile vor avea loc in incinta Bursei de Valori Bucuresti, dupa care studentii se pot inscrie pentru doua luni la o platforma de tranzactionare virtuala pe piata de capital.

Acest proiect, „Investment School”, este la a opta editie si este organizat de Business Club, clubul de antreprenoriat al asociatiei studentesti Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP), din cadrul ASE.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO