ZF 24

Capitala sub asediu

Capitala sub asediu
11.06.2010, 15:58 16

Weekendul acesta în Bucureşti explodează zeci de evenimente, iarcapitala va fi bombardată de oameni care se vor deplasa cafurnicile pe bicicletă dintr-un loc în altul. Bucureştenii vortrebui mai degrabă să fie "lunetişti" decât "mitraliori", adică săaleagă atent evenimentele la care vor participa dacă vor şi puţintimp de respiro în aceste 3 zile pline care urmează.

În seara aceasta (vineri, 11 iunie) are loc Noaptea Albă aGaleriilor (40 de galerii deschise toată noaptea plus evenimenteadiacente), apoi începe Street Delivery (timp de trei zile seînchide strada Arthur Verona pentru a fi repopulată doar deartişti, DJ-i, proiecţii şi multe altele), dar şi primul Salon defotografie din Bucureşti, deschis pentru pasionaţii de fotografie,tot pentru 3 zile. Cel din urmă este organizat la la The Ark -Bursa de mărfuri din Rahova şi-şi propune, în premieră, să îmbinecursuri de foto, şedinţe foto (în clădire se găseşte un automobilMustang cu care vizitatorii îşi pot face poze), expoziţie defotografie cu vânzare, testarea şi achiziţionarea aparaturii deultimă oră, standuri cu cărţi de la Igloo şi Cărtureşti şi nu înultimul rând delicatese gastronomice de la Creatorii de pâine -deschiderea oficială va ava loc în seara aceasta de la ora19.00.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO