Care sunt acţiunile cu cel mai mare potenţial de creştere în percepţia analiştilor Tradeville?

8 apr 2014 Autor: Adrian Cojocar

Analiştii firmei de brokeraj Tradeville spun că investitorii de pe bursa de la Bucureşti au trecut peste sentimentul negativ generat de tensiunile din Ucraina, astfel că până la finalul anului s-ar putea contura un nou trend de creştere, indicele BET putând urca cu circa 10% până la sfârşitul anului.

Aceştia spun că printre acţiunile care au în prezent cel mai mare potenţial de creştere se numără Antibiotice (ATB), OMV Petrom (SNP) şi SIF Moldova (SIF2), pentru care câştigul agregat ar putea depăşi 30%. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
crestere
, analisti
, actiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide