ZF 24

Carrefour va depăşi 15.000 de angajaţi în România în acest an

Carrefour va depăşi 15.000 de angajaţi în România...

Autor: Departamentul Economic

27.09.2016, 13:01 218

Carrefour România a preluat în acest an reţeaua Billa, iar finalul verii a deschis noile magazine.

"Ne-am pregătit mult timp şi cu mari emoţii pentru a-i întâmpina pe noii colegi din Billa...Odată cu venirea lor ne-am mărit familia şi am depăşit pragul de 14 700 de colegi", spune Ana Krasovschi, Director Resurse Umane Carrefour.

Compania estimează că, până la sfârşitul anului, pragul de 15.000 de angajaţi va fi depăşit datorită campaniilor de recrutare desfăşurate în contextul deschiderii de noi şi noi magazine: peste 10 supermarketuri în 2016, a hipermarketului Carrefour Park Lake – Bucureşti, deschis la 1 septembrie, şi a viitoarelor deschideri, Carrefour Veranda - Bucureşti şi Carrefour Piatra Neamţ.

"Strategia de extindere a reţelei Carrefour ne ajută sa fim printre cei mai dinamici angajatori din Romania, prin crearea continuă a noi locuri de muncă. În acelaşi timp, ne păstrăm misiunea asumată încă de la început. Aceea de a fi un angajator stabil şi sigur", spune Tareck Ouaibi, Director Exploatare Supermarket şi Proximitate.

În anul 2015 Carrefour a deschis două noi hypermarketuri, Carrefour Mega Mall – Bucureşti şi Carrefour Timişoara, 9 supermarketuri în Bucureşti şi 3 în ţară, creând un total de peste 1.000 de noi locuri de muncă.

Carrefour estimează pentru 2017 un trend ascendent în ceea ce priveşte expansiunea şi implicit, numărul de noi locuri de muncă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO