ZF 24

Casa de avocatură Zamfirescu Racoţi & Partners promovează doi avocaţI în funcţia de parteneri

Alina Tugeanu

Autor: Cristina Roşca

04.07.2016, 12:29 527

Casa de avocatură Zamfirescu Racoţi & Partners (ZRP) le-a numit pe Elena Iacob şi Alina Tugearu în funcţia de parteneri, ele anterior deţinând funcţii de managing associates în cadrul departamentelor de consultanţă şi respectiv litigii.

Elena Iacob a devenit partener în cadrul departamentului consultanţă şi va avea rolul de co-coordonator al departamentului de drept financiar-bancar. Ea va avea, de asemenea, atribuţii de conducere şi consolidare a departamentelor de concurenţă & ajutor de stat, achiziţii publice şi reglementare, departamente pe care le-a dezvoltat încă din anul 2010 în calitate de managing associate. Ea are o practică juridică de peste 17 ani în domeniul financiar-bancar şi dreptul afacerilor, atât în acordarea de consultanţă privind reglementările aplicabile serviciilor financiare şi altor industrii reglementate cât şi în materie tranzacţională. Î

Alina Tugearu este al patrulea partener litigator din cadrul ZRP şi ea va prelua coordonarea practicii de proprietate intelectuală, la a cărei dezvoltare strategică a contribuit în ultima perioadă. Ea va continua să lucreze în proiectele de litigii şi arbitraj internaţional, şi se va implica cu precădere în disputele din energie, construcţii şi infrastructură, incluzând contracte de tip FIDIC, dispute în materia contenciosului-administrativ şi litigii de muncă.

ZRP are o echipă de 50 de avocaţi, dintre care opt asociaţi – Călin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoţi şi Stan Tîrnoveanu – asociaţi fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu şi Antoniu Obancia (asociaţi).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO