ZF 24

Casa Pariurilor, cel mai important operator de pariuri din România, intră în portofoliul grupului ceh Fortuna

Casa Pariurilor, cel mai important operator de pariuri...

Autor: Roxana Rosu

23.02.2017, 13:55 1030

Fortuna Entertainment Group va achiziţiona integral Hattrick Sports Group Irlanda, companie care deţine în România operatorul de pariuri Casa Pariurilor, dar are activităţi şi în Croaţia şi Spania.

Valoarea iniţială a tranzacţiei se ridică la circa 85 milioane euro, urmând ca în funcţie de rezultatele financiare viitoare ale Hattrick Sports noul proprietar să achite o sumă suplimentară de 50 milioane euro. Preţul iniţial va fi acoperit în special din credite bancare.

”Fortuna Entertainment Group N.V., în calitate de cumpărător, şi Hattrick Sports Group LLC (SUA), împreună cu ceilalţi acţionari, în calitate de vânzători, au încheiat un contract prin care Fortuna va achiziţiona 100% din acţiunile societăţii Hattrick Sports Group Ltd., Irlanda ("Hatrick Sports Group")” , se arată într-un comunicat al Fortuna Group.

Tranzacţia face obiectul aprobărilor din partea autorităţii de reglementare din România, iar până la o decizie finală ambele companii îşi vor derula activitatea separat, la fel ca până acum.

Cumpărătorul a fost asistat în aspectele de drept românesc ale tranzacţiei de Ţuca Zbârcea & Asociaţii, cu o echipă coordonată de partenerul Cristian Radu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO