ZF 24

Cât câştigă un angajat din Roman care produce ţevi pentru Arcelor Mittal

Cât câştigă un angajat din Roman care produce ţevi...

Autor: Corina Mirea

29.06.2014, 13:09 1950

Un angajat al producătorului de ţevi laminate Arcelor Mittal Roman, fostul Petrotub roman, care face parte din grupul cu acelaşi nume, a câştigat anul trecut, în medie, aproximativ 2.100 de lei pe lună (fără impozitul de 16% pe venit, dar cu tot cu indemnizaţii), arată calculele ZF pe baza informaţiilor publicate de companie în situaţiile financiare. Veniturile angajaţilor au fost mai mici cu peste 20% în 2013 faţă de anul precedent, când salariul mediu (fără impozitul de 16% pe venit, dar cu tot cu indemnizaţii) era de aproximativ 2.700 lei pe lună.

Deşi Arcelor Mittal Roman a angajat aproape 200 de oameni (ajungând la un număr mediu de 1.320 de persoane), cheltuielile cu salariile şi indemnizaţiile au fost mai mici anul trecut cu peste 4,5 mil. lei, costurile totale cu personalul ajungând la circa 40 de milioane de lei. Prin urmare, oamenii angajaţi în 2013 au fost recrutaţi pe salarii mult mai mici, iar cei care au părăsit compania în ultimul an erau printre cel mai bine plătiţi din organizaţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO