ZF 24

Cât costă cartelele şi abonamentele la telescaun şi teleski pe pârtiile din Poiana Braşov şi Sinaia

Autor: Pro Sport

14.12.2013, 15:25 1182

Conform ultimei informări a Autoritătii Nationale pentru Turism, în România există 125,975 km pe 147 de pârtii omologate. Datele sunt relative însă, documentul ne€fiind actualizat recent, iar în putine cazuri ceea ce apare în documentul ANT €fiind conf€irmat exact de hărtile sau pliantele de pe pârtii, scrie Pro Sport.

Una peste alta, avem în total cam cât într-o singură statiune medie din Austria. Pe de altă parte, ne e cel mai la îndemână să schiem acasă, mai ales dacă n-avem prea multe zile la dispozitie sau chiar vrem să bi€făm rapid o zi de schi. În plus, încet-încet parcă se mişcă lucrurile şi la noi.

Se mai amenajează pârtii, se mai deschid instalatii de cablu noi, adică ni se dau motive să rămânem în tară şi pentru sporturile de iarnă. Iar dacă suntem cu adevărat nerăbădatori, de week- end-ul trecut putem deja să ne încăltăm clăparii şi schiurile şi pe pârtiile din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO