PROFESII

Categoria de vârstă 8-16 ani, mai interesată să obţină un certificat de limbă engleză decât adulţii

27 feb 2016 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Interesul tinerilor români pentru a-şi certifica aptitudinile în limba engleză a crescut în ultimii ani, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.
 
Cei mai mulţi doritori să obţină un certificat Cambridge anul trecut au avut vârste cuprinse între 8 şi 16 ani, România aflându-se în topul ţărilor din Europa de Sud-Est după creşterea cererii de obţinere a atestatelor de limbă engleză, alături de Italia.
 
„În România este tot mai mare in­te­resul de a învăţa engleză de la vârste tot mai mici. Părinţii ro­mâni înţeleg impor­tanţa unui certificat pentru copii şi sunt chiar mai conştienţi de asta decât părinţii din Italia. Acest lucru arată cât de mult s-a maturizat populaţia“, a spus Dyonisia Ioannou, responsabil în departa­mentul de mar­keting al Cam­bridge English pentru Europa de Sud-Est, în cadrul unei conferinţei de presă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.02.2016

 
Cuvinte cheie:
limba engleza
, obtinere
, adulti
, crestere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide