ZF 24

CCCF Bucuresti va fi scoasa la vanzare

20.07.2007, 00:30 104

Actionarii CCCF Bucuresti vor lansa, in acest an, o oferta pentru atragerea unui investitor care sa cumpere minim 51% din actiuni, pentru a scoate compania de constructii din insolventa si relansarii activitatii.
Elaborarea caietului de sarcini care sa pregateasca lansarea ofertei va incepe in luna august.
"Am avut discutii generale, de principiu, cu mai multi potentiali investitori, fara sa ajungem la un stadiu avansat al negocierilor, astfel ca am hotarat sa concepem un caiet de sarcini care sa constituie un document oficial, de la care sa putem solicita o oferta concreta. Intentia noastra este de a gasi investitor care sa cumpere un pachet de minim 51% din actiuni, este o masua necesara deoarece firma are nevoie de o injectie puternica de capital pentru a se redresa", a declarat, ieri, directorul general al CCCF, Nicolae Constantinescu.
Asociatia Salariatilor, care grupeaza aproximativ 6.000 de actionari, detine aproximativ 95% din capitalul social al companiei.
El a adaugat ca nu poate estima valoarea firmei in acest moment, afirmand ca analiza va fi realizata doar dupa stabilirea caietului de sarcini. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO