ZF 24

Ce mall-uri vor avea magazine H&M

Ce mall-uri vor avea magazine H&M
15.08.2010, 09:12 37

Cel puţin pentru magazinele din Bucureşti lucrurile parstabilite. La Unirea magazinul va fi în zona în care se află acumbăncile, pe două etaje. În Băneasa Shopping City magazinul va fi înapropierea zonei de food-court, la intrarea pe "Fashion Street". ÎnBucureşti Mall şi Plaza Romănia spaţiile alese sunt la parterulmallurilor, urmând a fi deschise nişte unităţi ceva mai mici, decirca 1.200-1.500 de metri pătraţi.

"În acest moment nu putem oferi mai multe infromaţii detaliateprivind intrarea noastră pe piaţă", a venit, din nou, răspunsuldiplomat al reprezentanţilor H&M. Pe de altă parte, nicireprezentanţii Băneasa nu au oferit noi detalii privind deschidereamagazinului H&M, deşi reprezentanţii mallului deţinut deGabriel Popoviciu au fost primii care au făcut o comunicareoficială legată de H&M în România. Pasul cel important a fostînsă făcut, careul de aşi din retailul european de îmbrăcăminte(Inditex, H&M, C&A şi Marks & Spencer) urmând a fidisponibil şi în mallurile din România. Ce înseamnă acest lucru?Sunt în Europa manageri care sunt convinşi că România nu va rămâneîntr-o criză continuă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO