ZF 24

Ce noutati are noul Logan facelift - galerie FOTO

Ce noutati are noul Logan facelift - galerie FOTO
14.04.2010, 12:12 335

Renault Logan, "fratele" brazilian al modelului Dacia Logan,asamblat peste Ocean, va beneficia anul acesta de un al doileafacelift, care va influenta in special interiorul.

Astfel, acum comenzile pentru geamurile electrice nu se mairegasesc pe consola centrale si intre scaune, ci pe portiere, iarsatelitul de comanda pe volan pentru sistemul audio, care ilregasim la SUVul Duster, este acum disponibil si pe modelul Logan.In plus, ceasurile de bord sunt acum preluate de la Renault ClioIII, iar scaunul soferului este reglabil si pe inaltime. Gamamotorizarilor a ramas aproape aceeasi, fiind insa completata de unnou motor de 1,0 litri.

Cititi mai multe pe www.promotor.ro

Acest model a fost lansat oficial in Brazilia pe 13 Aprilie,deci nu a fost o pacaleala, si *o data cu faceliftul va primi si oreducere de pret, de la 28.500 reali, pana la 27.000 de realipentru versiunea de baza, adica in jur de 11.200 de euro*.Echiparea entry-level va veni dotata cu un motor de 1.0 litru.

La fel cum si Sandero Stepway a fost lansat cu aproape sase luniinainte pe piata braziliana, este posibil ca si in cazul nouluiLogan, acesta sa fie lansat in Romania in adoua parte a acestuian.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO