ZF 24

Ce spune Prutul despre tranzacţia cu Glencore

Ce spune Prutul despre tranzacţia cu Glencore

Autor: Cristina Roşca

04.03.2013, 13:31 1410

Oficialii companiei Prutul Galaţi, un jucător cu afaceri de peste 115 mil. euro pe piaţa comerţului cu materii prime agricole, dis¬tri¬buţiei de îngrăşăminte, pesticide şi a producţiei de ulei vegetal, spun că nu au finalizat tranzacţia cu traderul elveţian de materii prime Glencore.

“În articolul “Glencore a parafat preluarea Prutul şi a primit şi unda verde de la Consiliul Concurenţei”, publicat în numărul din data de 04.03.2013 al Ziarului Financiar, apare informaţia eronată conform căreia între companiile Prutul şi Glencore s-ar fi finalizat o tranzacţie cu privire la preluarea de către Glencore a unei părţi din afacerea companiei noastre. Prin urmare, dorim să precizăm faptul că Prutul S.A. nu a finalizat nicio tranzacţie cu privire la vânzarea de active sau schimbarea acţionariatului societăţii”, spun reprezentanţii Prutul.

Consiliul Concurenţei şi-a dat acordul pentru încheierea tranzacţiei între cele două părţi însă acest lucru nu înseamnă şi finalizarea ei. Cele două părţi pot decide ulterior să renunţe la tranzacţie dacă nu ajung la un acord.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO