ZF 24

Cei care vor supravietui crizei vor deveni mult mai puternici, spune dezvoltatorul imobiliar EFG

25.11.2008, 19:00 19

Jeff Kirby, CEO al dezvoltatorului imobiliar European Future Group (EFG), implicat in realizarea a 14 proiecte pe piata locala, apreciaza ca firmele care vor supravietui actualei perioade de criza vor "face legea" pe o piata care va deveni mai aerisita si in care valoarea proprietatilor se va reaseza.

"Vremurile pe care le traim sunt extrem de interesante si pline de provocari, astfel ca cei care vor supravietui vor deveni mult mai puternici", declara Kirby, care sustine ca in firma pe care o conduce a fost realizata recent o infuzie de capital de 100 de milioane de euro din partea unui investitor extern, iar in urmatoarea perioada EFG va putea beneficia si de alte sume pentru a realiza achizitii in prima parte a anului viitor.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine cu ce probleme se confrunta companiile imobiliare din cauza crizei financiare si care este obiectivul imediat al EFG.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO