ZF 24

Cele mai căutate joburi de angajatorii din UE. Salariile pot ajunge şi la 7.000 de euro pe lună

Cele mai căutate joburi de angajatorii din UE. Salariile...

Autor: Aurelia Alexa

25.02.2015, 16:03 6141

În Cehia, un angajator recrutează 10 croitorese care să facă huse pentru scaune auto. Candidaţii trebuie să aibă experienţă şi calificare de croitor.

Contractele sunt pe perioadă nedeterminată, iar salariul este de 465 de euro, iar persoanele interesate pot trimite CV la adresa de e-mail: iager@trendprace.cz;votavova@trendprace.cz.

În Slovacia, la Bratislava, sunt vacante trei posturi de specialist suport tehnic - limba germană, responsabil pentru asigurarea suportului tehnic pe bază de telefon pentru Dell ProSupport Clienţi.

Printre responsabilităţile postului se numără: comunicarea zilnică prin telefon cu clienţii germani, asistenţă în utilizarea calculatorului şi accesorii, identificarea problemelor şi căutare de soluţii eficiente şi rapide, lucrul cu cele mai noi tehnologii (ultimele PC-uri, software) şi cu alte echipe la nivel internaţional.

Angajatorul cere studii medii, competenţe în PC, abilităţi de a lucra independent, dar şi în echipă şi competenţe de limbă germană - (oral, scris - fluent). Contractul este pentru perioadă nedeterminată, însă salariul nu este specificat.

Aceeaşi companie angajează în Slovacia şi trei specialişti suport tehnic - limba poloneză, în aceleaşi condiţii.

În Marea Britanie sunt vacante patru posturi de asistent medical. Pentru ocuparea lor se cer: studii de specialitate, înregistrare NMC, vârsta minim 21 ani, experienţă îngrijire persoane vârstnice în instituţii de specialitate şi cunoaşterea limbii engleze la nivel mediu.

Salariile oferite încep de la 11,28 lire/oră.

Cei intereaţi îşi pot trimite CV-ul în engleza la adresa eileen.dunlop@fshc.co.uk.

Tot în Regatul Unit mai este vacant un post de administrator reţea de calculatoare. Candidaţii trebuie să aibă studii de specialitate, experienţă în domeniu şi să vorbească fluent limba engleză.

Contractul este permanent, iar salariul oferit de 28.500 lire brut pe an.

În aceeaşi ţară mai sunt disponibile două posturi de dezvoltator software PHP/MySQL/JS. Cei selectaţi vor avea ca atribuţii crearea şi dezvoltarea unui sistem de baze de date pentru internet (website). Programul este de 40 ore/săptămână, de luni până vineri, de la 9.00 la 17.00.

Candidaţii trebuie să aibă studii de specialitate, experienţă PHP 5 OOP (framework Yii sau Symfony), MySQL (experienţă în designul eficient al bazei de date), HTML5, CSS, JS, jQuerry AJAX, minim doi ani experienţă dezvoltare software comercial în PHP&MySQL, experienţă în lucrul cu API's, cunoştinţe instalare server web Apache, creare documentaţii, dezvoltare metodologii şi cel puţin 18 ani. De asemenea, trebuie să vorbească fluent engleza.

Salariul oferit este de 25.000 - 30.000 de lire brut pe an.

CV-urile în limba engleză pot fi trimise la adresa Steluta.Lazar@il.anofm.ro.

O altă companie din Marea Britanie are vacante două posturi de inginer software şi un post de administrator sistem informatic de stocare.

Pentru ocuparea acestora, se cer studii superioare de specialitate, minim trei ani experienţă în programare pentru sectorul comercial. Expertiză în C# sau VB.NET şi SQL Server, vârsta minim 24 ani şi fluenţă în limba engleză.

Angajatorul nu precizează ce salarii oferă.

În localitatea Stupsk din Polonia este vacant un post de bucătar. Angajatorul cere calificare în meseria de bucătar şi experienţă de minim un an, precum şi cunoaşterea limbii poloneze.

Salariul este de 1.750 zloţi polonezi brut/lună.

Contractul este full time, 40 ore/săptămână, cu programul de lucru 12.00 - 22.00.

În Norvegia este disponibil un post de coordonator cercetare în securitatea calculatoarelor în cadrul unei companii care face cercetări în domeniul TIC, tehnologie de comunicare, calcul ştiinţific şi inginerie software.

Pentru ocuparea acestui post se cer: doctorat în informatică, abilităţi de scriere proiecte, aptitudini organizatorice, disponibilitate pentru călătorii în Norvegia şi alte ţări europene, experienţă relevantă în muncă şi cunoaşterea limbii engleze la nivel avansat.

Salariul minim oferit este de 58.840 euro brut/an. Contractul este pentru doi ani, dar, pe baza succeselor obţinute în coordonarea proiectelor, se poate obţine contract permanent.

Cei interesaţi să candideze trebuie să trimită CV în limba engleză şi o descriere a expertizei şi experientei la adresa de e-mail: jobs@simula.no.

În Danemarca, la Spitalul regional din Randers şi la Spitalul regional din Horsens, sunt vacante două posturi de medic specialist radiolog.

Candidaţii trebuie să aibă pregătirea necesară pentru a efectua o gamă largă de proceduri radiologice CT, MR, ultrasunete, precum şi examinări generale de diagnosticare radiologică.

"Se cer abilităţi interpersonale bune, abilităţi de comunicare, atitudine atentă şi pro-activă în relaţiile profesionale şi sociale", se arată în anunţul de angajare.

De asemenea, cei interesaţi să ocupe unul din cele două posturi trebuie să vorbească foarte bine limba engleză.

Salariul de bază este de 83.000 euro brut/an şi, în plus, se mai asigură şi alte beneficii: cursuri de limbă daneză din prima zi a contractului, suport pentru transferul dosarului medical în Danemarca, relocare şi gasirea unei locuinţe în apropierea spitalului şi sprijin acordat şi soţiei/soţului pentru integrare şi găsire loc de muncă (la cerere).

Contractul este pe perioadă nedeterminată iar programul de lucru este de 37 de ore/săptămână, plus cursuri de limba daneză.

Aplicaţia, întocmită în limba engleză, trebuie să cuprindă CV-ul şi scrisoare de intenţie şi se poate trimite până în 27 februarie pe adresa de email cba@workindenmark.dk.

În Franţa, în localitate Limousin, sunt vacante un pot de kinetoterapeut, unul de infirmier şi unul de medic generalist.

Candidaţii trebuie să aibă studii de specialitate şi să vorbească limba franceză. Angajatorul nu precizează ce salarii oferă. Cei interesaţi pot trimite scrisoare de intenţie şi CV la vroquer@maervalrh.fr.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO