ZF 24

Cele mai mici salarii din cadrul Orange sunt peste media naţională de 350 euro

Autor: Octavian Calei

25.04.2014, 00:06 2982

Cele mai mici salarii din cadrul Orange România, o companie cu circa 2.800 de angajaţ, depăşesc pragul salariului mediu pe economie calculat în 2013, de 350 de euro, potrivit Ioanei Marcu, directorul de resurse umane al celui mai important jucător de pe piaţa locală de telecomunicaţii.

 
 
„Suntem o firmă care plătim în piaţă. Cel mai mic salariu la Orange este peste media României. Noi avem conceptul de total reward, adică avem o parte fixă şi o parte variabilă anuală care este ori bonus de performanţă, ori parte de comision pentru cei din vânzări”, a declarat Marcu la emi­siu­nea ZF Live de ieri, transmisă pe live.zf.ro. Ea a mai precizat că bonusul de per­formanţă este calculat ca procent din salariul anual şi veniturile angajaţilor sunt corelate cu evoluţia financiară a companiei, care publică lunar pe reţeaua internă un in­di­­cator despre gradul de atingere a targetului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO