ZF 24

CFR intra pe piata de nunti si botezuri. Prima afacere: un parastas

CFR intra pe piata de nunti si botezuri. Prima afacere: un parastas
13.04.2010, 18:02 74

Ca sa scape de criza, societatea de stat CFR Gevaro a intrat pepiata nuntilor, botezurilor si parastaselor, scrie Gandul. Dincolo de preturilefara concurenta, la cerere se pot asigura si lautari.

Deoarece criza a lovit puternic si in veniturile caii ferate,operatorii feroviari de stat se orienteaza spre domenii care arputea sa le mai aduca ceva bani in vistierie. CFR Gevaro estefiliala CFR Calatori care se ocupa cu exploatarea vagoanelorcuseta, de dormit, restaurant si bar.

De cateva luni, conducerea societatii a intrat si pe piata decatering si de organizare a evenimentelor. "La cerere, ne deplasamla locul indicat de client cu tot ce trebuie: mancare, bautura,vesela, tacamuri, fete de masa. In cazul in care ni se cere, putemasigura si o formatie muzicala", a declarat pentru Ganduldirectorul general al CFR Gevaro, Bogdan Nastasescu.

Deocamdata, cereri pentru nunti si botezuri nu au fost, insasocietatea a asigurat servicii de masa pentru mai multe delegatiide romani si straini, in special din domeniul feroviar.

In plus, a mai organizat si parastasul pentru un fost angajatdin sistem."In afara de meniul fix, la cererea clientilor putempregati preparate speciale sau cu specific de sezon. De exemplu, inperioada Craciunului am livrat piftie, sarmale si alte mancaruri deacest fel", a precizat Nastasescu.

Aflati cum s-a lansat CFR Gevaro pe piata de nuntisi botezuri pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO