ZF 24

Cine este Petru Vaduva sau cum sa angajezi omul potrivit la criza potrivita

Cine este Petru Vaduva sau cum sa angajezi omul potrivit la criza potrivita
16.01.2009, 13:47 111

Petru Vaduva, 48 de ani, a preluat conducerea celui mai mare holding din Romania, Tiriac Holding, intr-un moment in care grupul este puternic expus pe doua din cele mai afectate piete in urma crizei financiare: auto si imobiliare.

Directorul de investitii la compania de investitii 3TS Capital Partners Mihai Sfintescu, unul dintre putinii oameni de business chestionati de ZF care il cunosc pe Vaduva, spune ca viitorul CEO al grupului Tiriac are avantajul de a cunoaste foarte bine "pattern"-ul dupa care se desfasoara o criza economica. "Il cunosc pe Petru din 1994 cand ne-am intalnit la New York. Pot spune ca este omul potrivit pentru conducerea grupului Tiriac pe timp de criza. Petru a mai trecut si prin criza din 1987, si prin recesiunea din 1991-1992. A fost in piata si in timpul crizei din Rusia din 1998, precum si in timpul 'dot-com bubble' de la inceputul anilor 2000".

Cititi mai multe despre omul potrivit la criza potrivita sau despre cine se afla in spatele celui mai mare holding din Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO