ZF 24

Cine sunt sunt cei mai fascinanţi oameni în 2014

Cine sunt sunt cei mai fascinanţi oameni în 2014

Autor: ONE ONE

24.10.2014, 10:30 233

Realizatoarea TV Oprah Winfrey, actorul Neil Patrick Harris, prezentatoarea de televiziune Chelsea Handler şi actriţa Scarlett Johansson se regăsesc pe lista celor mai fascinanţi oameni din 2014 întocmită de Barbara Walters, informează contactmusic.com.

Ediţia din 2013 a emisiunii de televiziune în care această listă este prezentată de Barbara Walters trebuia să fie ultima, întrucât renumita realizatoare de televiziune urma să se retragă din activitate. Cu toate acestea, directorii de la postul ABC au decis să realizeze şi în 2014 această emisiune.

"Am fost absolut încântată atunci când directorii de la ABC m-au contactat pentru mă ruga să realizez încă o ediţie a «10 Most Fascinating People». Ştiu că am spus anul trecut că acea ediţie urma să fie ultima, dar pur şi simplu există prea mulţi oameni fascinanţi în lume... şi nu îţi permiţi niciodată să ratezi şansa de a-i intervieva pe Oprah, Neil, Chelsea şi Scarlett", a explicat Barbara Walters.

Mai multe nume de pe această listă vor fi anunţate în săptămânile următoare, iar numele celei mai fascinante persoane a anului 2014 va fi dezvăluit în cadrul unei emisiuni televizate, pe 14 decembrie.

În luna mai, jurnalista Barbara Walters, prima femeie din lume care a prezentat un buletin informativ de seară la un post de televiziune, s-a retras din activitate, punând astfel capăt unei cariere prestigioase care s-a întins pe durata a 53 de ani.

Barbara Walters a anunţat că se va retrage din activitate în 2013 şi a spus că decizia era una de ordin personal. Anunţul ei a venit după o serie de probleme de sănătate din ultimii ani, care au inclus o contuzie severă, după ce jurnalista a leşinat în reşedinţa ei şi s-a lovit în zona capului, varicelă şi o operaţie pe cord în 2010.

Citiţi articolul integral pe www.one.ro. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO