ZF 24

Circulaţie în condiţii de carosabil umed pe autostrăzile A1, A2, A3 şi A4

Circulaţie în condiţii de carosabil umed pe...

Autor: Andreea Tobias, Mediafax

18.12.2017, 08:09 28

Potrivit Centrului Infotrafic, pe autostrăzile A1 Bucureşti - Piteşti, A2 Bucureşti - Constanţa, A3 Bucureşti - Ploieşti şi A4 Ovidiu - Agigea ninge uşor, însă zăpada nu s-a depus, carosabilul fiind umed.

De asemenea, pe DN1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, cât şi pe DN7, în localităţile de pe Valea Oltului, carosabilul este tot umed, deşi ninge, zăpada se topeşte.

Pe majoritatea drumurilor naţionale carosabilul este umed, iar pe cele care tranzitează zonele de munte, este acoperit cu un strat subţire de zăpadă.

În judeţul Constanţa, din cauza unor lucrări de reparaţii la Podul Feteşti, circulaţia rutieră se desfăşoară pe o singură bandă, la kilometrul 145, pe sensul de mers Constanţa - Bucureşti.

În judeţul Maramureş, pe DN 18B, în localitatea Groşi şi în localitatea Rohia, din cauza unor alunecări de teren în urma precipitaţiilor, circulaţia rutieră se desfăşoară alternativ pe o bandă.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO